Image

GABRIEL FORSMAN

 

Med en passion för Funk/Soul och allt som svänger, håller Gabriel pulsen stadig från DJbordet. Han bidrar också med grooviga bongoslag och ett gitarrspel som bygger upp från gung till extas!

 

 

Född till en slagverkare och dansare kom kärleken till musiken tidigt. Redan vid 9 år började Gabriel spela gitarr och uppträdde kort därefter i band på scener runt om i Sverige och Europa. Efter gymnasiet började han frilansa mer och träffade då Anton i funk/popbandet ’Just Ahead’. 

2012 flyttade han till Kalifornien för att etablera sig ytterligare i musikbranchen och efter att ha examinerat sig från Musicians Institute med ”Outstanding Player Award” 2013 - jobbade Gabriel vidare i Los Angeles och turnerade Nordamerika med artister som Matisyahu/Radical Something, Sammy Wilk, Ro James/Major Myjah, Jacob Whitesides/Alec Joseph m.fl 

 

Vill du komma i kontakt med Gabriel,

hör av dig på http://www.gabrielforsman.com

 

 

 

 

ANTON KRUTOV

 

För att fullända showen, rytmen och känslan, är givetvis saxofonen ett viktigt element i Groove Actually’s koncept. Anton, med sin mångåriga erfarenhet som saxofonist och entertainer, lägger på fylliga och innovativa melodislingor som ger låtarna en ny och spännande touch.  

 

Anton är född i Estland och har bott i Sverige sedan tio år tillbaka. Redan som sexåring, var Anton fångad i musikens värld. Första instrumentet var blockflöjt, men mycket snart blev saxofonen en självklarhet. Efter några år i kulturskola i Estland kom Anton till Sverige och på Heleneholms musiklinje i Malmö började hans resa inom jazzen. Efter skolan flyttade han till Los Angeles för att ytterligare fördjupa sina kunskaper på Santa Monica College. Väl på hemmaplan fortsatte resan till Fridhems Folkhögskola där han tog examen inom jazz-improvisation år 2017.

 

 

Intresset för house-musik har alltid gått hand i hand med jazzen och idag är det i house-genren han lägger sin största fokus. Under de senaste åren har han spelat över hundra spelningar om året med väletablerade DJs på bröllop, företagsfester, nattklubbar och event så som Bubbles & Brunch, Out of Office, Push, Kasai in the sky,KOL, Sturecompagniet och många fler. 

Vill du komma i kontakt med Anton,

hör av dig på http://www.antonkrutov.com

 

Image